2
Apr

Shaman King (2021) – Episodul 01


Episodul 01 – Băiatul care dansează cu fantome


Traducere: dantekun94
Verificare: Dani199
Typesetting: Dani199
Encode: Dani199


Salut! Am scăpat de versiunea v0 a acestui episod (versiunea precedentă), calitatea acestuia este la nivelul la care ne putem declara şi noi mulţumiţi. Timingul a fost rezolvat ‘ici ‘colo, type-ul la fel, iar traducerea a primit o adaptare mai bună. Ne auzim data viitoare, la următorul episod!

PS: Pentru cei 3-4 guzgani din comentarii, care cred că o tastatură îi face zmei: Nu spunem că avem o calitate superioară, ci pur şi simplu demonstrăm că suntem capabil să adaptăm o replică (: . Nu strângem sute de episoade de-o calitate inferioară în palmares, acest termen de “v0” la o serie este introdus pe fansubul nostru strict la această serie (probabil va mai fi folosită strategia şi în viitor), deoarece fanii sunt nerăbdători şi îi înţelegem (: dar asta nu înseamnă că vom strânge v0-uri, versiunile “v0” există (la noi pe site) pentru a fi înlocuite cât mai repede posibil. V-am pupat, prostia se scrie în comentarii şi nu se mai aprobă! 😉

MkZPlayer

MEGA

Fembed

sendVid

Mp4Upload

DoodStream

Vup

WolfStream


Căutare:
Ia legătura cu noi
Vizionare episoade online

Datorită numărului mare de reclame a serviciilor de video hosting pe care le folosim pentru uploadarea episoadelor, vă recomandăm instalarea şi utilizarea extensiei uBlock Origin / uBlock Origin .
Listă proiecte
Ultimele comentarii
Susţine fansubul
Facebook
© Copyright 2010-2021 Manga-Kids ♥ Anime şi Manga în limba română. All rights reserved. Created by Dream-Theme — premium wordpress themes. Proudly powered by WordPress.