10
Jul

Inazuma Eleven – Episodul 127 (FINAL)


Episodul 127 – Şutul mingii pentru ziua de mâine!! FINAL


Traducere: dantekun94
Verificare: dantekun94
Encode: dantekun94
TypeSetting: Coraaa & dantekun94Gata şi cu seria asta destul de mare, 127 de episoade e ceva 😀 dar nu disperaţi va urma Inazuma GO. Acum că suntem la final aş vrea să mulţumesc în ordine: lui Alyss pentru că a adus acest proiect şi m-a infectat cu el pentru a-l traduce :)), lui Dante pentru că e AWESOME (ah stai, ăsta-s eu…), lui Cris pentru că a tradus şi el… unu… hai să fie două episoade şi nu în ultimul rând Corei care m-a ajutat cu tradusul şi cu editat acestei serii până la final. Vă mulţumesc şi vouă fanilor pentru că lăsaţi comentarii la fiecare episod şi prin acest fapt ne încurajaţi să traducem în continuare. Mă bucur oarecum că am terminat seria, o serie pe care am început-o într-un revelion parcă 1.ianuari.2012 dacă nu mă înşel. A durat ceva timp dar într-un final am reuşit să ducem seria asta la capăt. Cred că nu sunt singurul care a învăţat lucruri important din acest anime, da, cu tine vorbesc. Sunt sigur că şi tu ai învăţat multe lecţii de viaţă de la Endou şi Inazuma Japan! Ei bine, până în sezonul următor din Inazuma Eleven. NUMAI BINE!! Vacanţă plăcută!~ (cât a mai rămas)

Mp4Upload

Căutare:
Ia legătura cu noi
Vizionare episoade online

Datorită numărului mare de reclame a serviciilor de video hosting pe care le folosim pentru uploadarea episoadelor, vă recomandăm instalarea şi utilizarea extensiei uBlock Origin / uBlock Origin .
Listă proiecte
Ultimele comentarii
Susţine fansubul
Facebook
© Copyright 2010-2021 Manga-Kids ♥ Anime şi Manga în limba română. All rights reserved. Created by Dream-Theme — premium wordpress themes. Proudly powered by WordPress.