5
Apr

Edens Zero – Episodul 01 v0


Episodul 01 – În cer, locul unde florile de cireș flutură


Traducere: DANIEL 557
Verificare: dantekun94
Typesetting: Dani199
Timing: Dani199
Encode: Dani199
Quality Check: Dani199


Salutare! Cum ştim că în comunitatea de anime din România se află mulţi iubitori de fanservice Fairy Tail, nu am putut să nu ne abţinem din a nu traduce repede, pentru cei dintre voi care nu au răbdare, episoadele din Edens Zero (noul anime adus de creatorul Fairy Tail). Acest episod este versiunea 0 deoarece traducerea mai poate fi îmbunătăţită, iar calitatea video este o mizerie … dar e de înţeles, dat fiind faptul că episoadele sunt “preair”, înregistrate ori something. Anyway, dacă sunteţi nerăbdători şi nu vă deranjează o adunărută de pixeli în loc de 1080p, vă invităm să vizionaţi episodul, dacă nu… lansarea oficială a animeului va fi pe 11 aprilie, când vom scăpa şi noi de acest v0. Vizionare plăcută!

MkZPlayer

MEGA

Fembed

sendVid

Mp4Upload

DoodStream

Vup

WolfStream


Căutare:
Ia legătura cu noi
Vizionare episoade online

Datorită numărului mare de reclame a serviciilor de video hosting pe care le folosim pentru uploadarea episoadelor, vă recomandăm instalarea şi utilizarea extensiei uBlock Origin / uBlock Origin .
Listă proiecte
Ultimele comentarii
Susţine fansubul
Facebook
© Copyright 2010-2021 Manga-Kids ♥ Anime şi Manga în limba română. All rights reserved. Created by Dream-Theme — premium wordpress themes. Proudly powered by WordPress.