27
Dec

Boruto – Naruto The Movie (Preferinţe)

După cum cred că deja ştiţi, a apărut Boruto la calitate de 720p şi nu e filmat cu camera în cinema, totuşi există o problemă, la fel ca la The Last audio-ul nu este în japoneză, ci în koreană, iar cum am văzut că mulţi s-au plâns în legătură cu acest fapt vreau să văd cam ce vreţi să fac, să vi-l traduc aşa sau să aştept pt varianta cu audio în japoneză,
însă varianta în japoneză e posibil să apară peste 2-3 luni, poate chiar şi mai mult. În caz că aveţi noroc şi nu va fi diferit timingul cum a fost la The Last, voi face un v2 cu audio în japoneză dacă se decide să fac varianta în koreană, însă dacă timingul va fi diferit sau traducerea va fi diferita pe alocuri, nu mă voi chinui să mai fac v2 pt că practic îl voi reface de la 0. Aşa că scrieţi fiecare cum vreţi să fac şi varianta cu cei mai mulţi susţinători va fi “câştigătoare”.

Ia legătura cu noi
Listă proiecte
Căutare:
Susţine fansubul
Facebook
© Copyright 2010-2019 Manga-Kids ♥ Anime şi Manga în limba română. All rights reserved. Created by Dream-Theme — premium wordpress themes. Proudly powered by WordPress.