Most users ever online was 142 on Mon Dec 05, 2016 6:29 pm
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Despre Zei și Specialități 
Author Message
Echipa MangaKids

User avatar

Rank: Echipa MangaKids

Membru din:
Wed Jul 01, 2015 11:19 am

Posturi:
135

Locaţia:
Suceava
Post Despre Zei și Specialități
1. Casa Familiei Akatsuki
Casa Familiei Akatsuki este condusă de trioul Hades- Lucifer- Loki. Desigur, cum spune și în istoria RPG-ul, ei au suferit foarte multe răni când au vrut să spargă camera Zeului Suprem și ca să scape cu viață, s-au unit doar pentru moment și au creat un nou zeu, Zeul Akatsuki. Cei ce se vor alătura acestei Familii, sunt personajele negative din RPG. Sunt cei fără inimă, care ar omorî oricând un player dacă așa le ordonă Zeul. Odată ce playerii intră în această familie, primesc un tatuaj pe brațul drept în formă de craniu cu un șarpe. Acesta e semnul puterii lor.
Abilitatea Casei Familiei Akatsuki este Jocul Păpușelor. Cei din această familie pot controla păpușile făcute din schelete de om. Din păcate, ca să aveți păpuși trebuie să ucideți un player și să-i luați corpul. Fi-ți atenți, îi luați corpul dar nu și abilitățile. Controlul unei păpuși costă 30 puncte de energie + abilitățile pe care i le pune utilizatorul.
Prima păpușă e gratis, vă puteți face ce păpușă vreți. Abilitățile trebuiesc învățate, la fel și controlul ei.
Spoiler
Image

(ps: dacă vă luptați cu o păpușă și vreți ca să scăpați de ea, tot ce trebuie să faceți este să o distrugeți deoarece e făcută doar din oase sau să-i distrugeți baza de energie. Baza de energie sunt firele ce controlează păpușa, acestea se pot tăia cu ajutorul unui obiect ascuțit, ce conține și el la rândul său energie.)


2. Casa Familiei Afrodita
Aphrodita, frumoasa Zeiță care mereu este în centrul atenției și mereu este întrebată de bărbați dacă vor să-i fie soție. Se spune că cei din această casă sunt binecuvântați cu un șarm aparte.
Abilitatea acestei clase este de a avea energie în plus față de ceilalți. Un player obișnuit o să aibă +50 energie pe nivel, dar voi, cei din această Casă o să aveți +65 energie pe nivel. Pe lângă aceste puncte au și abilitatea de a face Iluzia Shinto. E un fel de joc al oglinzilor din gheață magică ce nu se topește la foc. Costa 50 de puncte de energie. Se crează un cerc de oglinzi în jurul inamicului, iar acestuia îi va fi greu să-și dea seama care și cum e adevăratul său oponent deoarece o să apară din toate părțile.
Spoiler
Image

(ps: gheața în schimb se poate sparge cu forță brută, dacă sunteți extrem de puternici, pe lângă asta, oglinda în care se ascunde adevăratul jucător este de 3 ori mai slabă față de celelalte, deci aia se poate sparge ușurel. Dacă vreți să-l scoateți cu forța pe inamic, puteți să-i rupeți din haine sau să-i faceți o zgârietură ca să se deosebească de celelalte iluzii perfecte din oglinzi)

3. Casa Familiei Susanoo
Susanoo, mărețul Zeu fan al armurilor tari cu flăcări colorate. Abilitatea acestei clase este de a face în jurul utilizatorului o armură din foc(ce culoare vreți voi) de vreo 20 de metri ce poate apăra, ataca, dansa, face cu mâna, sări.. Mai pe scurt, poate face orice acțiune face și stăpânul său. Din păcate nu poate copia și tehnicile, dar cu-i mai trebuie tehnici când ai o sabie de 20 de metri? Abilitatea costa 40 puncte de energie. Armura poate sta doar 5 posturi și poate fi reinvocată după 7 posturi.
Spoiler
Image
Image


4. Casa Familiei Bishamonten
Bishamonten, un mare zeu căruia îi plac luptele, dar și spiritele. Abilitatea acestei clase este controlul spiritelor. Pentru a face rost de un spirit, tot ce trebuie să faceți este să ucideți pe cineva din Akatsuki, numai spiritele celor răi pot fi controlate, deoarece numai ei nu își găsesc locul. După ce vă faceți rost de un spirit, puteți să vă uniți cu el, să-l băgați în sabie, în obiecte etc. Fiecare spirit are câte o abilitate, aici aveți mână liberă, vă rog să o postați la Tehnici. Invocarea unui spirit consta în 10 puncte de energie iar abilitatea acestuia 30 puncte de energie.
Primul spirit e din partea casei, vă puteți alege ce spirit vreți. Abilitatea spiritului trebuie învățată, la fel și controlul lui.
Spoiler
Image


5. Casa Familiei Hephaestus
Cei din această Familie sunt fierarii RPG-ul. Ei își pot face arme(magice sau nu)/obiecte(magice sau nu)/ armuri(magice sau nu)/ etc. sau pentru alți jucători. Vă puteți crește punctele de energie dacă sunteți din Casa Familiei Hephaestus, deoarece puteți cere puncte de energie de la alți jucători ( maxim 20 puncte de energie) sau vă puteți face iteme ce vă dă mai multe puncte de energie( maxim 5 puncte de energie pe item și maxim 10 iteme).Abilitatea aceste Case este de a se echipa cu diferite armuri și arme magice cu diferite puteri. La început o să aveți doar o armă și o armură magică, vă puteți alege singuri abilitatea, dar să nu fie una OP. După că v-o alegeți, să o postați la Tehnici. Echiparea unei armuri și arme consta în 40 puncte de energie.
Spoiler
ImageSpecialități:
Aventurier- Cei care le au cu ofensiva, ataca bine dar se și apără bine.Ei nu pot face vrăji sau să dea energie la alții. Ei sunt gen samuraii RPG-ului.
Mag- Niciodată nu atacă de aproape, mereu stă la depăratare și face vrăji. Mai sunt cazuri cănd se bagă în prima linie, dar se întâmplă foarte rar deoarece vrăjile trebuiesc spuse și ia ceva până le cânte.Ei folosesc doar vrăji.
Suport- Cel care tace și face. Le are cu defensiva și nu are forță în atac, de fapt nici în apărare nu stă prea bine, dar are o înclinare în a avea mai multă energie ca ceilalți și le poate crește energia și a celor din jur. Aceștia au o micuță abilitate: poate să crească energia celor din jur cu +5 energie pe post față de celelalte 5 care erau, asta doar în lupte sau în Dungeon.
Tank - Cel tare în defensivă. Se duce în prima linie și scapă fără o zgârietură. Din păcate nu e așa de bun la atac. Au în mare parte doar tehnici de apărare și doar 1-2 tehnici de atac.
Spy- Cel care tace și acționează pe la spate. E iute de picioare și niciodată nu atacă din față. Lui îi place să vadă prada suferind de la spate. Au mereu tehnici ce țin de viteză.Image


Sun Jul 05, 2015 10:07 am
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB Group.
Design realizat de mindfreak.ro şi modificat de manga-kids.com.