Most users ever online was 142 on Mon Dec 05, 2016 6:29 pm
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Povestea RPG-ului 
Author Message
Echipa MangaKids

User avatar

Rank: Echipa MangaKids

Membru din:
Wed Jul 01, 2015 11:19 am

Posturi:
135

Locaţia:
Suceava
Post Povestea RPG-ului
Apariția iadului cu 100 de etaje


La fel ca pe Pământ, și în cer s-au dus războaie timp de mii de ani, dar nu orice fel de lupte, ci unele între zei pentru a vedea a cu-i este rândul la putere. Acest lucru s-a întâmplat până într-o zi în care căpeteniile zeilor, Zeus, Odin, Iisus, Ra s-au gândit să-și unească puterile pentru a pune capăt acestor neînțelegeri odată pentru totdeauna. Odată ce au reușit acest lucru, s-au cufundat într-un somn nedeterminat pentru a-și putea regenera puterile. În timpul somnului, ceilalți zei mai mici, trebuiau să aibă grijă de noul zeu suprem. Într-o seară, Hades împreună cu Loki și Lucifer, au anihilat o mare parte din zei pentru a ajunge la șef. Zeus, cunoscându-și foarte bine fratele, înainte de a se uni și de a intra în hibernare, a pus o vrajă pe camera unde se afla. Aceasta era cam așa: Dacă vreodată un suflet necurat îndrăznește să intre în camera scară, templul zeilor se va transforma într-un dungeon de 100 de etaje, pline de monștri cu diferite puteri care să-l apere pe noul zeu până se trezește, dar asta nu e tot. Drept pedeapsă pentru ceilalți zei că nu au reușit să păzească camera cum trebuie, aceștia își vor pierde puterile și vor fi nevoiți să se ducă pe Pământ pentru a crea familii. Odată ce reușesc acest lucru, vor avea acces la puteri pentru scurt timp în fiecare zi, dar din păcate nu vor fi la fel de puternice încât să distrugă dungeonul. Pe lângă vraja șmecheră a lui Zeus a mai fost și o explozie destul de urâtă, deoarece a reușit să-i rănească atât de rău pe cei trei spărgători de temple încât să-i facă să se unească pentru a supraviețui.
Anii au trecut, dar din păcate Zeul Suprem nu s-a mai trezit sau nu a mai vrut să coboare de acolo. Atunci, ceilalți zei buni au intrat în panică și au început să-și împartă puterile cu oamenii. Aceștia au misiunea de a trimite un erou în cel de al 100-lea etaj pentru a vedea ce se întâmplă cu Zeul Suprem și dacă pot să-l readucă la normal.
Cei din Casa Familiei Akatsuki ( Casa celor Răi ), nu au fost bucuroși de această veste, așa că misiunea lor este de a anihila orice formă de vietate ce are un suflet bun pentru ca răul să domnească peste Univers.Image


Sat Jul 04, 2015 11:55 pm
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB Group.
Design realizat de mindfreak.ro şi modificat de manga-kids.com.