Most users ever online was 142 on Mon Dec 05, 2016 6:29 pm
Reply to topic  [ 1 post ] 
Deadman Wonderland 
Author Message
Membru 0

User avatar

Rank: Membru 0

Membru din:
Mon Jun 06, 2011 4:55 am

Posturi:
140
Reply with quote
Post Deadman Wonderland
Aici discutam despre manga pe care site-ul o traduce . Dar se vor vorbi doar despre capitolele traduse ,fara sa-mi stricati mie si altora surprizele din manga . Anime-ul deschideti un topic la anime-uri ,aici discutati doar de MANGA . Asta a fost doar asa sa intelegeti pentru ce e topicul si sa nu uitati vreodata .

Scrisa - Jinsei Kataoka
Ilustrata - Kazuma Kondou ( a ilustrat si Eureka Seven )
Tokyopop a primit drepturile de a distribui manga in limba engleza , iar primul volum a aparut pe 09.02.2010 primind o adaptare anime in 2011 , prin aprilie .

Un cutremur masiv scufunda jumatate din Nippon . Povestea incepe dupa 10 an ide la cutremur ,cand Ganta ,un elev normal ,supravietuitor al cutremurului este la scoala pregatindu-se de o excursie cu clasa in prima inchisoare privata din lume ,in Deadman Wonderland
.
Dar deodata vede un om plutind in aer , ranjind la el . Acea persoana misterioasa ii macelareste clasa . "Omul Rosu" asa cu meste denumit face in asa fel incat Ganta sa fie fara urme ,chiar si dupa ce ia implantat un cristal in piept , iar acest lucru duce la acuzarea lui Ganta ca si-ar fii ucis intreaga clasa . Pentru acest masacru , Ganta face "excursia" in parcul tematic Deadman Wonderland mult mai repede si singur , in postura de vinovat pentru uciderea intregii sale clase . Aici in inchisoare Ganta n-o duce prea bine , totusi isi intalneste o veche prietena din copilarie ,de care nu-si aminteste,iar in rest incearca sa supravituiasca.

Teorie Proprie - eu cred ca directorul este Omul Rosu ,dar pana o sa aflu cu msta treaba ramane doar o teorie . Macar sunt sigur ca daca am dreptate lumea ma va cred ,ca a ramas aici drept dovada postarea .[align=center]Image
When is a sigle word A very long setence ?Prison . House M.D Seson Premiere October 3[b] FOX[/b][/align]


Sat Jun 25, 2011 2:02 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB Group.
Design realizat de mindfreak.ro şi modificat de manga-kids.com.